| RBD pesme-na srpskom | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
$...NeNa ReBeL...$ Admin
Broj poruka : 68 Godina : 29 Lokacija : with Ucker.... Poso/dokolice : LoL Datum upisa : 05.12.2008
| Naslov: RBD pesme-na srpskom Ned Dec 14, 2008 7:42 am | |
| Rbd-Odlazi
Od tvog glasa mi je muka Vec je proslo cetiri Shvati da necu da pricam Nema svrhe Spusti ili cu ja spusti,mrzim te previse Ne zovi me,i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Nepustas me da zivim Vise ne mogu da te podnesem Ljutis me Vise necu da pricam o proslosti Reci cu ti,volela sam te kao sto nisam nikoga Ismejao si me Povredio si me toliko
Odlazi Vise mi ne nedostajes Necu da te vidim niked vise u mom zagrljaju Odlazi Ne volim te vise Ne trebas mi ti i tvoji zagljaji Odlazi Povredjujes me Bolje da raskinemo u miru i zdravlju Odlazi Na kraju se zavrsilo Postoji neko ko me ceka
Rekla sam ti da nedolazis vise Sta hoces da uradim Da me oostavis Nedonosi poklone Idi hocu da zatvorim Umaras me Nezovi me i ne ne trazi me,ne Cinis me ocajnom
Nepustas me da zivim Vise ne mogu da te podnesem Ljutis me Vise necu da pricam o proslosti Recici ti da sam te volela kao sti nisam nikoga Ismejao si me Toliko si me povredio
Odalzi Vise mi ne nedostajes Necu da te vidim nikad vise u mom zagrljaju Odalzi Vise te nevolim Ne trebas mi ti i tvoji zagrljaji Odlazi Povredjujes me Bolje da raskinemo u miru i zdravlju Odlazi Na kraju se zavrsilo Odlazi Postoji neko ko me ceka
Recicu ti da sam te volela Kao sto nikoga nisam Ismejao si me Toliko si me povredio
REFREN | |
|
| |
$...NeNa ReBeL...$ Admin
Broj poruka : 68 Godina : 29 Lokacija : with Ucker.... Poso/dokolice : LoL Datum upisa : 05.12.2008
| Naslov: Re: RBD pesme-na srpskom Ned Dec 14, 2008 7:42 am | |
| Postojim
POSTOJIM , sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam….
REFREN… | |
|
| |
$...NeNa ReBeL...$ Admin
| Naslov: Re: RBD pesme-na srpskom Ned Dec 14, 2008 7:42 am | |
| RBD – Danas Kad Odlazis
Ne mogu da se probudim Znajuci da nisi tu Ne zanima me istina Niti zelim da pitam
I vecno utihne Kada odlazis
Jer ne bi izdrzala Da zivim bez tvojih poljubaca Ni jedan dan vise Izgubila bih se bez tvog zagrljaja U ovoj samoci
Nemam snage da nastavim Tesko mi je da prihvatim Da se tvoja uspomena i tvoj pogled Vise nece vratiti
U mojim snovima U mom telu Danas kad odlazis
Jer ne bi izdrzala Da zivim bez tvojih poljubaca Ni jedan dan vise Izgubila bih se bez tvog zagrljaja U ovoj samoci
U mojim snovima U mom telu Danas kad odlazis
Jer ne bi izdrzala Da zivim bez tvojih poljubaca Ni jedan dan vise Izgubila bih se bez tvog zagrljaja U ovoj samoci | |
|
| |
$...NeNa ReBeL...$ Admin
| Naslov: Re: RBD pesme-na srpskom Ned Dec 14, 2008 7:43 am | |
| RBD - Nebeski
Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bez straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim | |
|
| |
$...NeNa ReBeL...$ Admin
| Naslov: Re: RBD pesme-na srpskom Ned Dec 14, 2008 7:43 am | |
| RBD - Buntovnik
Dok moje misli odlaze tamo gde si ti Moj otac ponovo viče Da sam prokleo moju budućnost i njegov mir Na moj način
Iako ga čujem ja sam daleko odavde Zatvorim oči i mislim na tebe
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda, niko me ne poznaje dobro
Jedan od ovih dana ću pobeći Da stavim na kocku sve zbog jednog sna Sve u životu se dobija ili gubi Treba se kladiti, treba se kladiti bez straha Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda
Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Buntovnik sam | |
|
| |
$...NeNa ReBeL...$ Admin
| Naslov: Re: RBD pesme-na srpskom Ned Dec 14, 2008 7:44 am | |
| RBD – Samo Ostani U Tisini
Nadjem te budnog Kažeš mi "žao mi je" I pustis jednu suzu Grliš me, a ja se hladim Trazis me da te poljubim A ja gubim dah
Samo čekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan trenutak dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otići ću daleko od tebe
Imam toliko straha i ne mogu da shvatim Gde sam pogrešio Grliš me, a ja se hladim Moliš me da te poljubim A ja polako gubim dah
Samo čekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otići ću daleko od tebe
Daj mi ruku Vrati mi dah Reci mi da me voliš I da nisi kriv
Bar jedan momenat reci Da nije istina
Samo ostani u tisini Zagrli me jedan momenat Dacu ti poslednji poljubac Sacuvacu svoja osecanja I otići ću daleko od tebe
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otići ću daleko od tebe | |
|
| |
$...NeNa ReBeL...$ Admin
| Naslov: Re: RBD pesme-na srpskom Ned Dec 14, 2008 7:44 am | |
| ~Ovo Srce~
Kako da Povratim tvoju ljubav Kako da izvucem tugu Iz svog srca Moj svet se samo okrece oko tebe
Kako da izlecim Ovaj duboki bol Osetim u svojim venama kako trci Tvoje disanje Toliko sam povezana sa tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF: I ovo Srce koje si ukrao Kada si otisao Otisao si sa mojim poljupcima Sa mojim pljupcima i mojim snovima I ovo Srce kuca Svaki put sve sporije I osetim u svojoj unutrasnjosti Kako se vatra nije ugasila
Nije se ugasila...
Kako da smirim Ovu duboku opsesiju Kako da objasnim svojoj dusi Da se zavrsilo Pocinjem da ludim za tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF.
I dalje gori... I dalje gori...
Dok postoji ljubav... Nije se ugasila ljubav...
I ovo Srce... | |
|
| |
$...NeNa ReBeL...$ Admin
| Naslov: Re: RBD pesme-na srpskom Ned Dec 14, 2008 7:45 am | |
| RBD - Sta Ima Iza
Mislim na tebe Mogu da vidim boju I refleks moje depresije Mogu da vidim profil Od duha koji je u mojoj unutrasnjost I nisam prestala da pusim I ne mogu da spavam I u sred samoce Jos mislim na tebe I ne usudjujem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja kako te jure Mogu da vidim profil od moje senke Preko zida I nisam prestala da pusim I ne mogu da spavam I u sred samoce jos mislim na tebe I ne usudjujem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza...(bis) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: RBD pesme-na srpskom | |
| |
|
| |
| RBD pesme-na srpskom | |
|